Rabek consulting

logoprov2
Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Vi är ett team professionella ekonomer och jurister med expertis inom en rad olika områden
Om oss

Rabek consulting AB

Vi är ett team professionella ekonomer och jurister med expertis inom en rad olika områden. Vi är kända för våra kunskaper och ser fram emot att träffa nya kunder som behöver vår hjälp. Vad det än gäller finns vi här för att hjälpa dig och hantera ditt ärende enkelt – och framgångsrikt. Vi står för professionalitet, tillgänglighet och ett personligt engagemang för varje enskild klient och ärende alltid i centrum. Du som är vår klient kan alltid vara trygg med att vi finns där för dig och att vi gör vårt yttersta för att tillvarata just dina intressen. Du hittar samlad samt bred ekonomisk och juridisk kompetens hos oss.
Vår vision

Vår vision

Varför betala 1200 – 1800 kronor i timmen till en jurist eller redovisningsbyrå när du kan få samma hjälp för 300 kronor i timmen?

Vår VD och Grundare

Rajabov har kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Han har tagit masterexamen i Internationell Ekonomi från Nanyang Technological University i Singapore som har rankats som 11:e bästa Universitet i världen.
Han har lång erfarenhet inom redovisning och rådgivning, bland annat han var redovisningsanvarig för Utrikespolitiska Föreningen i Stockholm.

Bekzod kan även hjälpa er med rådgivning inför myndighetskontakt så som Skatteverket, Migrationsverket och andra då han har suttiet i Socialnämnden och har hjälpt klienter med liknande ärenden i åratal.

VD och Grundare
Bekzod Rajabov

Tel: 073-514 45 89
E-post: rajabov@rabekconsulting.com

Våra kontakter

Sociala nätverk

VD och Grundare
Bekzod Rajabov

Vår VD och Grundare

Rajabov har kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Han har tagit masterexamen i Internationell Ekonomi från Nanyang Technological University i Singapore som har rankats som 11:e bästa Universitet i världen. Han har lång erfarenhet inom redovisning och rådgivning, bland annat han var redovisningsanvarig för Utrikespolitiska Föreningen i Stockholm. Bekzod kan även hjälpa er med rådgivning inför myndighetskontakt så som Skatteverket, Migrationsverket och andra då han har suttiet i Socialnämnden och har hjälpt klienter med liknande ärenden i åratal.

review.png

VD och Grundare
Bekzod Rajabov

Vad vi gör

Redovisningsstöd, juridisk och personalhjälp till företag i hela Sverige!

Bokföring

Vi erbjuder tjänster inom bokföring och redovisning både till privatpersoner och företag i hela Sverige

Juridik

Vi erbjuder tjänster inom juridisk och personalhjälp. Vi är ett team professionella jurister med expertis inom en rad olika områden

Ett urval av våra
uppdragsgivare

Nedan presenteras några av de kunder från olika branschen som vi har hjälpt
med redovisning och rådgivning.
Insight

Update Article & News.